Βιογραφικό

 
Ο ειδικός δικαστικός γραφολόγος & δικηγόρος Δημήτριος Η. Κωνσταντάκος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Δικαστική και Αναλυτική Γραφολογία του Πανεπιστημίου LUMSA της Ρώμης.

Κάτοχος τίτλου εξειδίκευσης στην δικαστική εξέταση αμφισβητούμενων εγγράφων και γραφής, έπειτα από την επιτυχή συμμετοχή σε μονοετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδίκευσης υπό την εποπτεία του Reed Hayes με έδρα της Η.Π.Α. με παράλληλη πρακτική εξάσκηση σε υποθέσεις αμφισβητούμενης γραφής και εγγράφων.

Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων Δικαστικών Γραφολόγων Εξεταστών Γραφής και Εγγράφων (Π.Ε.ΔΙΚ.ΓΡΑΦ. ) και της Scientific Association of Forensic Examiners (SAFE) με έδρα τις Η.Π.Α.

Διαρκής ενημέρωση σε θέματα δικαστικής γραφολογίας μέσω της συμμετοχής σε συνέδρια δικαστικής γραφολογίας στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας και μέσω της συνεχούς παρακολούθησης σεμιναρίων σχετικά με ειδικά και σύγχρονα ζητήματα του τομέα της δικαστικής γραφολογίας.

Γλώσσες: Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά.

 
 
 
 
Ειδικός Δικαστικός Γραφολόγος - Δικηγόρος Δημήτριος Η. Κωνσταντάκος
 
Βασ. Ηρακλείου 26
54624 Θεσσαλονίκη
 
Τηλέφωνο: +2310230100
 
Κινητό: +306984559186